Fontos szinthez ért az OTP

A tegnapi zárószintek környékén kezdheti a mai kereskedést a BUX index, aztán a nap további részében majd meglátjuk, hogy a tegnapi felülteljesítés folytatódik-e - véli Sőre Balázs, a Buda-Cash üzletkötője.
portfolio.hu, 2012. június 19. kedd, 08:59
Fotó: Napi.hu

Bár a hétvégi görög választások eredménye pozitív volt, ez egyelőre túl sok erőt nem adott a piacoknak. A magyar tőzsdére ugyanakkor nem lehet panasz, a tegnapi emelkedés ugyanis a kinti hangulat fényében meglehetősen erősre sikeredett.

A nagyobb papírok közül kettő is fontos szinteknél van, az OTP elérte a február óta tartó csökkenő trendvonal tetejét, kérdés, hogy ezt sikerül-e áttörni. A MOL pedig az 50 napos mozgóátlagnak szaladt neki.

Unatkozni a befektetők minden bizonnyal nem fognak, sok helyről érkeznek meghatározó hírek, az üzletkötő elmondása szerint ilyenkor nem könnyű okosnak lenni. Sőre úgy véli az előttünk álló napokban elképzelhető egy csapkodósabb kereskedés, így érdemesebb lehet talán a partvonalról szemlélni az eseményeket.

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK