Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Enyhe emelkedéssel kezdett a BUX index péntek reggel, nyitás után 20 perccel azonban már 22 557 ponton, előző napi záróértékén állt újra az index. Az OTP a kedvező gyorsjelentés hatására 5507 forintig ugrott, azonban a technikailag fontos szintről lefordult a bankpapír s 5466 forintig esett vissza árfolyama, ami egy százalékos erősödést jelent tegnaphoz képest.

A Mol 100 forintot esett, 20 500 forintig, Hernádi Zsolt a vállalat elnöke a Napi Gazdaságnak ma reggel azt nyilatkozta, hogy december elejéig kellene megállapodni a horvát kormánnyal az INA gázüzletágáról.

A Magyar Telekom még mindig a fontos, 600 forintos szinttel küzd, 594 forintig pattant vissza róla árfolyama, ami 5 forintos csökkenés tegnaphoz képest.


A Richter 300 forinttal, 45 295 forintra csökkent, az Egis 1 százalékkal, 21 220 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!