A Budapesti Értéktőzsde irányadó mutatója a nyitás után nem sokkal 20 ezer pont alá esett, s azóta sem tudott feljebb kerülni. Az 1,1 százalékkal 976 forintra dráguló MTelekom kivételével gyengén muzsikálnak a vezető papírok, bár dél óta csökkent a hátrányuk. A Mol fél négy tájban 0,7 százalékos veszteséggel 18 945, az OTP 0,6 százalékos mínusszal 7320 forinton állt, a Richter 1,3 százalékos eséssel 33 44 forinton forgott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!