Fordulat Budapesten

A kereskedés első óráiban még pluszban volt a BUX, később azonban irány váltott, s belépett a negatív tartományba.
NAPI Online, 2006. november 30. csütörtök, 13:11
Fotó:

Délután egy óra tájékán 23 136 pontot ért az index, ami 0,2 százalékos csökkenést jelent tegnaphoz viszonyítva. A blue chipek vegyesen szerepelnek: a Mol 0,5 százalékkal 22 230 forintra, a Magyar Telekom pedig 0,4 százalékkal953 forintra hízott. Ezzel szemben az OTP és a Richter jegyzése egyaránt 0,5 százalékkal gyengült, ami 7529, illetve 40 250 forintos aktuális kurzust jelentett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK