Fordult a Telekom, szárnyal az FHB

Viszonylag széles sávban, pénteki záróértéke felett ingadozott hétfő délelőtt a BUX.
Ádám Viktor, 2006. november 13. hétfő, 12:03
Fotó:

A Molnak és az OTP-nek köszönhetően emelkedéssel rajtolt a BUX - a mutató a mozgalmas délelőtt után délben 1,2 százalékos többlettel 23 668 ponton állt.

A vártnál jobb eredménnyel előrukkolt Mol részvényei visszavettek kissé, az első percekben 2,4 százalékos ugrást produkáló papírok többlete 1,7 százalékra apadt, az árfolyam 22 ezer forint alá tért vissza. Csökkent az OTP-lendülete is, a bankpapír 0,9 százalékos drágulással 7625 forinton ebédelt.

A Richter feljebb jött, 1,1 százalékkal 44 395-re erősödött, a Telekom pedig hegymenetbe váltva 1,0 százalékkal 1005 forintra hízott. A negyedéves számaival szintén ma előhozakodott FHB papírjai 2,7 százalékkal 1725 forintra drágultak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK