Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A délelőtti eseménytelenség közepette 278,50 környékén forgott az euró egysége a bankközi devizapiacon. Délre 279,70-re kúszott fel a jegyzés, majd délután négykor - miután a vártnál valamivel jobb amerikai munkaerőpiaci adatok után csalódást keltő lett a Philly Fed-index - átvitte a 280-as szintet. Mindeközben szinte folyamatosan gyengült a dollár az euróhoz viszonyítva, a keresztárfolyam 1,2750 alól 1,29 közelébe emelkedett. Ez - tájékoztatott Karsai Péter, a Commerzbank üzletkötője - meglátszott az amerikai deviza forintjegyzésén is, amely 217 forint alatt is megfordult. A svájci frank ugyanakkor drágult, délutánra megközelítette a 209 forintos szintet. A szakember úgy véli, a pénteki nap folyamán az amerikai inflációs adat befolyásolhatja a devizapiaci árfolyamokat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!