Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A BUX index a kereskedés első órájának elteltével harmadszázalékos csökkenést mutat, 17 252 ponton jár. A forgalom alacsony, egyelőre nem éri el az egymilliárd forintot sem. Az enyhe lejtmenetet az OTP vezeti, a bankrészvény árfolyama 0,7 százalékkal lett alacsonyabb, 3426 forintot adtak érte a legutóbbi kötésben. A Mol negyed százalékkal lett olcsóbb, 16 750 forint, a Magyar Telekom fél százalékos esést követően 440 forinton jár. A Richter 37 000 forinton stagnál, az Egis fél százalékot esik, 15 205 forintra.

Felfelé mozdult az E-Star kurzusa, a mélypontját kereső részvény árfolyama minimális forgalom mellett 2,3 százalékkal ugrott meg, 795 forintra. Másfél százalékos esést követően már csak 295 forintba kerül egy CIG részvény.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!