Miután a várakozásoknak megfelelően, a jegybank monetáris tanácsa nem változtatott a kamaton, a forintárfolyam alig változott a mai nap során. Az euró jegyzése 252,15-252,65 forint között ingadozott, de jellemzően az ennél is szűkebb, 252,40-252,60 forintos intervallumban mozgott a kurzus - foglalta össze a mai nap forintpiaci történéseit Kolba Miklós, az ING Bank kereskedője. Ezen az unalmas napon a dollákurzus sem módosult számottevően, 16 óra után pár perccel 213 forint felett állt a jegyzés - tette hozzá a szakértő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!