Az euró jegyzése a reggeli 253,50 forintos szintről 11 órára 252,80 forintig jutott. Geszti Pál, az ING devizakereskedője az év utolsó napjaiban alacsony érdeklődésre számít, a szakember szerint az euró jegyzése valahol a jelenlegi 253 forintos szint körül búcsúzhat a 2006-os évtől. A régióban a szlovák korona további erősödése érdemel említést. A dollárral 192,30 forinton kereskedtek kevéssel 11 előtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!