A forint euróhoz mért árfolyama 50 filérrel lejebb került péntek óta a devizapiacon.

Az MTI beszámolója szeint 346,73 forintról 347,20 forintra drágult az euró. A dollár árfolyama lényegében stagnált, hétfőn 308 és 309 forint között volt. A svájci frank jegyzése 323,79 forintról 324,43-ra ment fel.

QP | Quality Placement

A forint gyengült a múlt héten a főbb devizákkal szemben: az euróval szemben picivel több mint 1 százalékkal, a dollárral szemben 1,3 százalékkal, a svájci frankkal szemben pedig 2,5 százalékkal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!