Hétfőn 357 forint felett ragadt az euróárfolyam, sőt a 357,2-es kétszáz napos mozgóátlag felett folytatta ma reggel. 

Az orosz invázió rendkívül nehézzé teszi a korrekciót, azaz a 355 forintos szint közelébe való visszatérést. 

"Fontosabb ellenállást feljebb a 360 forint feletti szinten találunk, első körben 360,1 forintnál, ahol az ötven napos mozgóátlag húzódik, majd a száz napos mozgóátlagnál, amely szintúgy lefelé kanyarodott, így már 361,9 forint körül áll" - állapította meg a Raiffeisen kedd reggeli hírleve. 

Az MNB monetáris tanácsa ma délután 14 órakor 50 bázispontos emelést jelenthet be, a kommunikáció fontos lesz - vélik az elemzők.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!