Forint: kipukkadt az árfolyam

Nyitás előtt még erősebb volt a magyar fizetőeszköz, de ahogy leültek a gépük elé az európai brókerek, esni kezdett az árfolyam.
Herman Bernadett, 2020. március 26. csütörtök, 09:30
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Nyitás előtt,  hajnali órákban még 352,5 forint alatt is járt az euró, 9 óra után viszont elszállt az árfolyam. A forint látványosan gyengülni kezdett.

Nyitás után nem sokkal már 355 forint fölött van az euró, és az árfolyamgrafikon alapján gyors ütemben gyengült tovább a forint. Délelőtt tízkor már 356,589-nél tartott a kurzus. 11 órakor már 358 forint fölött volt az euró.

A történelmi mélypont pont egy hete volt, akkor csaknem 360 forintig emelkedett a keresztárfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Darabont1453, 2020.03.26 16:12

Azért a venezuelai bolivar-t még megelőzzük, szóval szar a helyzet, de csak viszonylag....XDDD

Van még lejjebb ??
Vaaaaaan?...XDDDD
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Mekelekke, 2020.03.26 13:36

Lehet, hogy a deviza brókerek csak most értesültek a magyar egészségügy állapotáról :) Vagy valamelyik bróker balesetet szenvedett Magarországon, a mentő a Merényi kórházba vitte és az ott tapasztaltakat elmesélte otthon a brókerklubban... pl amikor egy többszörös borda- és gerinctörésest két ápoló egy lepedővel lendíti át a gurulós ágyról a röntgen asztalra, abból más egészségügyi területek ellátottságára is lehet saccolni...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html