Az eurót a szerda esti 358,60 forint után egy kissé magasabban, 358,71 forinton jegyezték csütörtök reggel nyolc órakor - írja az MTI.

A dollár jegyzése 297,87 forintról 297,89 forintra változott, tehát mindössze 2 fillérrel emelkedett. Ezzel párhuzamosan a svájci frank jegyzése enyhén csökkent, 331,45 forintról 331,34 forintra.

A hónap eleje óta a forint az euróval és a svájci frankkal szemben 0,4 százalékkal, a dollárral szemben pedig 0,6 százalékkal gyengült. Az elmúlt év végi árfolyamához képest a forint az euróval szemben 1,7 százalékkal erősödött, a svájci frankkal szemben 1,7 százalékkal áll erősebben, a dollárral szemben viszont mindössze 0,1 százalékkal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!