Vegyesen mozgott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a nemzetközi bankközi devizapiacon csütörtök reggel szerda estéhez képest: az euróhoz és a frankhoz viszonyítva gyengült, a dollárral összevetve ugyanakkor erősödött - derül ki az MTI összeállításából. 

Csütörtök kora reggel az euró 370,01 forintba került, szemben a szerda esti 369,89 forinttal. A dollár árfolyama 336,49 forintról 335,46 forintra csökkent, a svájci franké viszont 356,80 forintról 356,94 forintra nőtt.

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!