Az euróval szemben 0,3 százalékos erősödést követően 325,27 forintig erősödött a magyar deviza a nap végére.

A dollárral szemben nap közben 278,63 és 281,45 forintos sávban mozgott a magyar fizetőeszköz, a zöldhasúért 281,26 forintot kértek este fél hét körül a bankközi devizapiacon. Ez 0,3 százalékos gyengülésnek felelt meg.

A svájci frankkal szemben a napközbeni erősödést ledolgozva a forint visszatért a csütörtök késő délutáni szint közelébe, azaz a 290,58 forintos árfolyamhoz.

Pénteken a dollár erősödött az euróval szemben, péntek este 1,1563 dollárnál járt az euró árfolyama, ami 0,5 százalékos dollárerősödésnek felel meg.

Képünk forrása: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!