Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Erősödéssel indította a hetet a forint annak ellenére, hogy pénteken még gyengén teljesített a magyar fizetőeszköz. Az euró ára 364,5 forint alá esett, a dollárral 323 forint alatt kereskednek. 

Az Equilor szakértői reggel arról írtak, hogy nem tartott sokáig a kamatemelés pozitív hatása a forint piacán, már a 365-ös szint felett mozog az euró-forint árfolyama. Meghatározó ellenállási szint 367 közelében húzódik, ahol a következő napokban eldőlhet a további irány. Átlépése esetén ismét a 370-372-es zónát célozhatja meg a jegyzés, lefordulás esetén viszont a 361-es támaszt.

A dollár-forint árfolyama a 320-as támaszról fordult ismét felfelé, itt 324 közelében található hasonló ellenállás, áttörése esetén a 330-as szintet célozhatja meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!