Az euró jegyzése a hétfő esti 355,98 forint után 355,80 forinton állt kedden reggel nyolc óra előtt. December közepe óta nem volt ilyen alacsonyan az euró-forint kurzus.

Csökken a dollár és a svájci frank jegyzése is. A dolláré 295,01 forintról 294,72 forintra, a svájci franké 328,99-ről 328,61 forintra ment lejjebb.

A forint a tavaly december végi árfolyamához képest az euróval szemben 2,4 százalékkal, a svájci frankkal szemben 2,3 százalékkal, a dollárral szemben 0,6 százalékkal áll erősebben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!