Csekély mértékben és vegyesen változott a forint árfolyama szerda reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az MTI devizapiaci krképe szerint az euró és a dollár jegyzése kissé emelkedett a kedd este hét órai szinthez képest: az eurót 364,21 forint után reggel hét órakor 364,38 forinton, a dollárt 301,49 után 301,54 forinton jegyezték.

A svájci frank jegyzése viszont a kedd esti 329,82 forintról 329,49 forintra csökkent szerda reggelre.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!