Mit csinált a forint délelőtt?

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben kedd délelőtt.
Szabó Zsuzsanna, 2020. november 10. kedd, 11:54
Fotó: Getty Images

Kedd délelőtt az euró/forint kurzusa 358,21-ig süllyedt, ahonnan fél 12 körül 358,80 körüli szintig gyengült vissza. Ez a szint nem sokkal jelent alacsonyabb árfolyamot a hétfő késő délutáninál.

A dollárral szemben délelőtt minimális gyengülés volt megfigyelhető, fél 12 körül a zöldhasúért 304,37 forintot kértek a bankközi devizapiacon.

A svájci frankkal szemben egyértelműbb volt az elmozdulás iránya, az alpesi devizát fél 12 körül 331,84 forinton jegyezték, ami 0,2 százalékkal jelent erősebb árfolyamot a hétfőihez képest.

Eközben a dollár 0,3 százalékkal erősödött az euróval szemben, az eurójegyzés 1,1780 dollárnál járt kedd délelőtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK