Mit csinál a forint?

Az euróval szemben alig változott, a dollárral és a svájci frankkal szemben kissé erősödött a forint péntek reggel a nemzetközi devizakereskedelemben.
Dzindzisz Sztefan, 2018. november 30. péntek, 08:47
Fotó: Napi.hu

Az eurót a csütörtök esti 323,52 forinttal közel megegyező 323,50 forinton jegyezték péntek reggel fél kilenckor a bankközi kereskedelemben - írja az MTI.

A dollár és a svájci frank jegyzése viszont kissé csökkent: a dolláré 284,50-ről 284,07 forintra, a svájci franké 285,30 forintról 285,06-ra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Remete53, 2018.11.30 14:20

@Ha-ha-ha: El kéne mélyülnőd a deviza mozgások megismerésében, mielőtt butaságokat írógatsz!
A dollár erősődik, a FED kamatpolitikájának és az USA gazdasági nővekedésének függvényében. Ergó az euro gyengül, a forint az euro mozgását követi általában.
Ha az MNB alapkamatot fog emelni /ami lassan elkerülhetetlen/ akkor erősödni fog a forint,de az euro gyengeségét ez még nem fogja kompenzálni.
A "megbaszódik" és "szart se....." kifejezések jól mutatják szakértői státuszod!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Ha-ha-ha, 2018.11.30 13:53

Mit csinál a forint? megbaszódik, kiröhögteti magát. olyan lesz mint a pengő, szart se fog érni
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html