Az eurót a kedd esti 357,81 forint után kissé alacsonyabban, 357,33 forinton jegyezték szerda reggel fél nyolckor a bankközi piacon.

A dollár és a svájci frank jegyzése is hasonlóan kismértékben csökkent, a dolláré 330,11-ről 329,21 forintra, a svájci franké pedig 338,76 forintról 338,53  forintra.

A forint árfolyama az év eleje óta az euróval szemben 8, a dollárral és a svájci frankkal szemben 11 százalékkal gyengült.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!