A forint az euróval és a svájci frankkal szemben erősödött, a dollárral szemben viszont gyengült. A dollár az elmúlt napok nagymértékű gyengülése után erősödésnek indult. A gyengülést a Fed múlt heti váratlan kamatvágása váltotta ki, az erősödő fordulatot pedig Washington hétfőn bejelentett gazdaságösztönző intézkedései.

A dollár jegyzése a hétfő esti 293,31 forintról kedd reggel nyolc órára 296,31 forintra emelkedett.

Az euró és a svájci frank jegyzése csökkent, az eurót a hétfő esti 336,17 forint után 336,00 forinton, a svájci frankot pedig 317,06 forint után 316,67 forinton jegyezték kedden reggel nyolc órakor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!