A keddi 1,00 százalékos gyengülés után a forint árfolyama vegyesen alakult, kevéssé változott szerda reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben - írja az MTI.

Az euró jegyzése a kedd esti 361,76 forintról 361,85 forintra emelkedett szerda reggel fél nyolcra.

A dollár és a svájci frank jegyzése kissé csökkent, a dolláré a kedd esti 308,33 forintról 308,15 forintra, a svájci franké pedig 336,93-ról 336,76 forintra ment le.

A forint az év eleje óta az euróval szemben 9,3 százalékkal, a dollárral szemben 4,2 százalékkal, a svájci frankkal szemben 10,4 százalékkal gyengült.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!