Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kedden történelmi mélypontra zuhant a forint, megdőlt a 360-as lélektani határ az euróval szemben. Este már 361,766 forintos keresztárfolyamnál volt.

Szerda hajnalban egy apró erősödés után benézett a 360,6 forintos szint alá az euróval szemben, de háromszor is a 361,5-ös szint közelébe süllyedt, 7:40-kor 361,531 volt a kurzus.

A dollárral szemben is kitartóan gyengül a magyar deviza: a 326,8-327,9 közötti sávban mozgott az árfolyam szerda reggel. A történelmi mélypont egyelőre még távolinak tűnik: a 336,17-es szint március 19-i szintnél még erősebb az árfolyam.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!