Az euró jegyzése 333,72 forintra csökkent kedd reggel nyolc órára a hétfő esti 333,92 forintról - írja az MTI.

A dollárt 299,65 után 299,51 forinton jegyezték kedd reggel, a svájci frank pedig 308,46 forinton állt a hétfő esti 308,97 forint után.

QP | Quality Placement

A ma délelőtt érkező inflációs adatok akár komolyabb mozgást is hozhatnak, de annak irányát viszonylag nehéz kiszámítani, mivel jóval a jegybank célszintje feletti decemberi adat érkezése várható, de a későbbiekben is változatlan maradhat a jegybanki kommunikáció - írja előrejelzésében az Equilor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!