Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az euró jegyzése csak kevéssé csökkent forintban, a dolláré és a svájci franké valamivel nagyobb mértékben ment lejjebb a reggel hét órai jegyzésről este hét órára - írja az MTI.

Az eurót 353,67 forint után 353,27 forinton, a dollárt pedig 313,76 forint után 312,60 forinton jegyezték este hét órakor. A svájci frank reggel hét órakor 333,17 forinton állt, a jegyzés este hét órára 332,36 forintra csökkent.

A hét eleje óta az euróval és a svájci frankkal szemben a forint árfolyama alig változott, a dollárral szemben pedig 0,5 százalékkal erősödött. A hónap eleje óta a forint az euróval szemben közel egy százalékkal, a dollárral szemben 1,4 százalékkal, a svájci frankkal szemben pedig 0,3 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!