Az euró jegyzése a hétfő esti 356,40 forintról 356,32 forintra csökkent, a dollár jegyzése 300,36 forintról 300,00 forintra ment le, a svájci frankot pedig az előző esti 331,60 forint után 331,33 forinton jegyezték hétfő reggel nyolc órakor - írja az MTI.

A forint kedd reggeli jegyzésén a hétfői kezdéshez képest 0,4 százalékkal áll erősebben az euróval, 0,7 százalékkal erősebben a dollárral és a svájci frankkal szemben. Augusztusi kezdőárfolyamához képest a forint 0,5 százalékkal erősödött mindhárom devizával szemben.

Az év eleji jegyzéséhez képest kedd reggeli árfolyamán 1,7 százalékkal erősödött a forint az euróval és 1,2 százalékkal a svájci frankkal szemben, 1,1 százalékkal áll gyengébben viszont a dollárral szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!