Az eurót a kora reggeli 366,98 forint után este hét órakor 365,70 forinton jegyezték. A dollár jegyzése 324,95 forintról 322,27 forintra csökkent estére, a svájci frank pedig a kora reggeli 351,83 forint után 350,05 forinton állt este hét órakor - írja az MTI.

Szerda esti jegyzésén a forint 0,2 százalékkal állt gyengébben a decemberi kezdéshez képest az euróval és a dollárral szemben egyaránt, a svájci frank árfolyama pedig nagyjából megegyezik a hó elejivel.

A forint november 23-án érte el idei leggyengébb árfolyamát mindhárom devizával szemben. Azóta 1,7 százalékkal erősödött az euróval, 2,6 százalékkal a dollárral és 1,3 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Az év eleji kezdéshez képest mindhárom devizával szemben gyengébben áll a forint: 0,9 százalékkal az euróval, 8,6 százalékkal a dollárral és 4,4 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!