Az eurót a kora reggeli 364,32 forint után este hét órakor kissé alacsonyabban, 364,21 forinton jegyezték - írja az MTI.

A dollár és a svájci frank jegyzése az eurónál nagyobb mértékben csökkent, a forint a dollárral szemben 0,5 százalékkal, a svájci frankkal szemben 0,3 százalékkal erősödött. A dollár jegyzése a kora reggeli 303,15 forintról 301,49 forintra, a svájci franké pedig 330,89 forintról 329,82 forintra csökkent estére.

Az elmúlt hónapban a forint az euróval szemben 2 százalékot, a dollárral szemben pedig 2,7 százalékot gyengült, a svájci frankkal szemben pedig nagyjából az elmúlt hónap eleji árfolyamon áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!