A kora reggeli 364,70 forint után az eurót este fél hétkor 364,41 forinton jegyezték. Csökkent a dollár és a svájci frank jegyzése is pénteken, a dolláré 311,63-ról 310,89 forintra, a svájci franké pedig 340,56 forintról 339,76-ra - -írja az MTI.

A forint a hetet az euróval szemben 2,4 százalékos gyengüléssel fejezte be, a dollárral szemben 3,3 százalékot, a svájci frankkal szemben pedig 2,7 százalékot veszített.

A hónap elejihez képest a forint árfolyama 0,2 százalékkal erősödött az euróval szemben, a dollárral szemben szinte változatlanul áll, a svájci frankkal szemben pedig 0,5 százalékkal gyengült.

Év eleji árfolyamához képest a forint mostanra az euróval szemben 10,0 százalékkal, a dollárral szemben 5,2 százalékkal, a svájci frankkal szemben 11,4 százalékkal gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!