Az euró jegyzése a délelőtt folyamán egészen 253 forintig süllyedt, később azonban megközelítette a 254 forintos szintet, míg egy nappal korábban még 253,40-en állt. A dollár az év utolsó napjain ütemesen gyengült az euróval szemben, a hét elején még 1,4400 alatti kurzus 1,4700 fölött is járt pénteken, így a forintban kifejezett jegyzés a csütörtök esti 175 forinthoz közeli szintről 172,80 forintra süllyedt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!