Délután a sávközéptől 9,39 százalékon állt a forint a bankközi devizapiacon, 67 bázisponttal erősebben a hétfőinél, bár napközben azért volt ennél jóval gyengébb is, 8,84–9,40 százalék között mozgott. Az orosz piacokról érkező kisebb hétfői pánik is lecsnegett, így az eurót délután 255,80–255,90 forinton jegyezték, előzőleg csúcspontját 257,5 forint körül érte el. A dollár kisebb gyengülés után délutánra 218,90–219,10 forintnál állt meg, ami megegyezik a hétfői szinttel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!