Az elmúlt napokhoz hasonlóan ma sem történt semmi izgalmas a bankközi devizapiac forint szekciójában, pedig a régióban akadt elég mozgolódás. A lengyel politikai bizonytalanságok alaposan megrángatták a zlotyt: az euró 3,90 és 3,95 között hullámvasutazott a nap folyamán. Ennek ellenére a hazai fizetőeszközzel szemben az euró egész nap nem mozdult el a 242,05/20-as sávból, a forgalom pedig gyalázatos volt - mondta el a Napi Online-nak Kolba Miklós, az ING Bank tradere. Az euró/dollár negatív korrekciójának köszönhetően a zöldhasú jegyzése 184,30/50 forintos szintre nőtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!