Kereskedők nagyfokú bizonytalanságról számolnak be, jelenleg szinte lehetetlen megmondani, hogy a gyengülést milyen szint állíthatja meg. Délutánra akár a 269-es árfolyam sem elképzelhetetlen. Annak ellenére, hogy a kötvénypiacon jelenleg még nincs pánik, pár napos időtávon a 280-as euróárfolyam sem elképzelhetetlen. A délelőtti hevesebb mozgást - a tegnapi naphoz hasonlóan - az amerikai piacok nyitása után újabb eladói hullám követheti. A hétfői kamatdöntéssel kapcsolatban megoszlanak a vélemények: bár az árazások 50 bázispontot jeleznek, egyes szakértők 100 bázispontos kamatemelésre számítanak a monetáris tanács hétfői ülésén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!