Nem történt semmi érdekes a bankközin, a piac ugyanis be van állva - mondta Kolba Miklós. Az ING Bank kereskedője közölte: délelőtt 10 óra után 252,40/60 forintos szinten jegyezték az eurót, pontosan azon a szinten, ahol tegnap délután. Számottevő változás nem várható a mai nap során, hacsak a lengyel jegybank a várakozásokkal ellentétben módosítja az alapkamatot, az elemzők ugyanis a már beárazott tartásra számítanak. A dollárkurzus az említett időpontban 212,75/90 forintnál járt, szemben a tegnap esti 213 forint feletti szinttel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!