A bankközi devizapiacon nagy dolgok nem történtek kedden reggel, az eurót 253,20 forinton jegyezték, ami nem jelentett számottevő elmozdulást a hétfő esti állapothoz képest. Az ING devizakereskedője elmondta, hogy a régió szintén csendes volt, hozzátette, hogy a következő napokban sem számít nagyobb mozgásra. A dollár euróval szembeni árfolyama 1,4640 volt fél 11-kor, ami kismértékű dollárerősödést jelentett, így a zöldhasú forintjegyzése kismértékben 172,90 forintra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!