Kolba Miklós, az ING tradere szerint ma nem várható szignifikáns változás az árfolyamokban. Az euró/forint árfolyam 245,55-245,65 között, a dollár valamivel 204 forint fölött mozog. A zloty némileg emelkedett, de ez a forintárfolyamot, úgy tűnik, nem befolyásolja. A nap folyamán nem tesznek közzé fontosabb makroadatokat, így a hétfői nyugalmat várhatóan semmi sem zavarja meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!