Az eurót 327,32 forinton is jegyezték, 327 forint felett legutóbb három és fél éve, 2015 januárjában volt az árfolyam.

A kora reggeli 326,08 forint után az eurót tizenegy órakor 327,14 forinton jegyezték. (Így működött egy pénzmosoda Budapesten - mutatunk minden részletet.)

Kapcsolódó

A dollár jegyzése a reggeli 279,98 forintról 281,34-re, a svájci franké pedig 282,42-ről 283,75 forintra emelkedett tizenegy órára. A dollár és a svájci frank a múlt héten már állt hasonlóan magas árfolyamon, ami mindkét deviza esetében nagyjából egy éves csúcsnak felel meg.

A fotó forrása: Shutterstock

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!