Az eurót a hétfő esti 366,18 forint után kedden reggel hét órakor alacsonyabban, 365,50 forinton jegyezték. A dollár jegyzése 324,68 forintról 323,72-re csökkent, a svájci franké 350,49 forintról 350,10 forintra ment lejjebb - írja az MTI.

Kedd reggeli jegyzésén a forint 0,2 százalékkal áll gyengébben az euróval, 0,6 százalékkal gyengébben a dollárral szemben a decemberi kezdéshez képest, a svájci frankkal szemben az árfolyama pedig alig változott.

Az év eleje óta a forint gyengült, 0,8 százalékkal az euróval, 9,1 százalékkal a dollárral és 4,4 százalékkal a svájci frankkal szemben.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!