Forint: 250 alól jött föl az euró

A bankközi devizapiacon csupán kismértékű elmozdulások történtek a mai délelőttön, az eurót 250,50 forint közelében jegyezték, ami minimális forintgyengülést jelentett hétfő estéhez képest (hétfőn napközben 250 forint alatt is járt a közös deviza árfolyama).
NAPI Online, 2007. október 9. kedd, 10:29
Fotó:

Kolba Miklós, az ING devizakereskedője elmondta, hogy a feltörekvő piaci devizák gyengülése a dollár erősödésével indokolható. A forgalom alacsony a piacon, és a nap hátralévő részében nem várható számottevő elmozdulás - tette hozzá a szakember. A dollárt kevéssel 178 forint fölött jegyezték, ami lényegében megegyezet a hétfő esti állapottal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK