A mozgás rövid életűnek bizonyult, az árfolyam röviddel ezután 250,50 forintra tért vissza. Kolba Miklós, az ING devizakereskedője elmondta, hogy a 251,20/30 forintos szint egyelőre erős ellenállásnak bizonyul. A szakember a mai napon 250,30-250,50 forint körül ingadozó jegyzésre számít, ez lényegében megegyezne a csütörtök késő délutáni szinttel. A dollárral 185,50 forinton kereskedtek, ami szintén nem jelentett érdemi elmozdulást csütörtökhöz képest.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!