Az ING devizakereskedője rámutatott, hogy a forgalom alacsony, a régióban pedig erősödés tapasztalható. A mai napra nem vár komoly elmozdulást a szakember. A napról napra egyre gyengébb dollár vélhetően több izgalmat tartogat a piaci szereplők számára, a zöldhasú euróhoz viszonyított jegyzése 1,4650-nél járt, ami forintban mérve 172 forintos árfolyamnak felelt meg.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!