A magyar deviza tovább gyengült a bankközi devizapiacon, elsősorban három tényező miatt. A világon tapasztalható kamatemelések (USA, EU és várhatóan Japán is) miatt a befektetők szemében a magasabb kamatozású devizák kerültek előtérbe, a régió devizái általánosan gyengülnek, ami lefelé húzza a forintot is, illetve a magyar választásokhoz közeledve a befektetők egyre inkább kockázatot látnak a forintbefektetésekben - mondták el kereskedők.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!