"Nyári piac van, csupán technikai mozgásokról van szó" - kommentálta a bankközi devizapiac mai fejleményeit Geszti Pál, az ING Bank üzletkötője. Hozzátette: reggel még 269 forint alatt jegyezték az euró egységét, majd 270,40-ig emelkedett az árfolyam, hogy azután fél öt tájban ismét 269,50/70-en folyjon a kereskedés. A dollár 210,60 körül járt. A szakember elmondta, hogy erről a szintről nem várnak számottevő forinterősödést.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!