Teljes a nihil a bankközi forintpiacon, a jegyzés ugyanott áll, mint a tegnapi záráskor. Ez a kurzus megegyezik a nyitáskorival is, tehát az euró árfolyama stabilan áll 250.35/45 forinton. Forgalom nincs, a traderek szerint nem is lesz. Várakozásaik szerint a kurzus nem lép ki a 249,50-251,00 forintos sávból, Kína már nem érdekes. Legfeljebb az ECB esetleges szerdai kamatemelése - ha tényleg lesz - mozgathat valamit, ám félő, hogy ezt meg már kellő mértékben beárazta a piac.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!