Az ING Bank szakértője szerint a csendes piaci hangulatban végbement forinterősödés régiós mozgásokkal, ezen belül a zloty izmosodásával volt magyarázható. A piacon mindemellett kivárás is érzékelhető volt az egyesült államokbeli kongresszusi választások, illetve a holnap megjelenő hazai októberi államháztartási és ipari termelési adatok előtt. A Hamilton International szakértője ennek megfelelően úgy véli, hogy érdemi mozgásra szerdán lehet számítani a bankközi devizapiacon.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!