Geszti Pál, az ING devizakereskedője kérdésünkre elmondta, hogy az elmúlt hetek jelentős erősödését követően egyelőre korrekciónak tekinthető a forint gyengülése, jelentősebb támasz a 268,50-es szint lehet. A befektetetők egyelőre kivárnak, az október 24-i kamatdöntés és esetleg a hétvége eseményei megmozgathatják az árfolyamot. A dollárral 213,40 forinton kereskedtek.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!