Az euró jegyzése a tegnapi 247 forint körüli zárás után ma reggel 247,50 és 247,75 forint közé emelkedett. Kolba Miklós, az ING devizakereskedője elmondta, hogy az egész régió gyengült. A szakember elképzelhetőnek tartja, hogy a jegyzés a következő napokban 248-49-ig emelkedjen, ennél magasabb árfolyamot azonban nem vár a közeljövőben. A dollárt 184 forinton jegyezték.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!