A forint sem maradt ki a tendenciából, az euró jegyzése a kedd késő délutáni 250,50 forint után szerdán 250,90 és 251,30 forint között ingadozott. Kolba Miklós, az ING devizakereskedője hangsúlyozta, hogy a 251,30 forint erős ellenállás, ha azt átviszi a kurzus, akkor a 252-253 forintos szintek jelenthetik a következő megállót. A szakember ugyanakkor kiemeli, hogy jelenleg nincs különösebb ok egy jelentős gyengülésre, ahogyan a 245 forintos euróárfolyam sem valószínű a közeljövőben. A dollárral 187,10/20 forinton kereskedtek délután, ami számottevő elmozdulást jelentett a kedd esti 186 forint körüli szinthez képest.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!