Az euró jegyzése a bankközi devizapiacon a reggeli hullámvasutazás után hamar beállt a 247,10 és 247,40 forint közötti sávba, s a nap hátralévő részében már nem is mozdult el onnan. A forgalom szintén a kora délelőtti órákra koncentrálódott, így a kereskedők a nap nagy részét unatkozással voltak kénytelenek eltölteni. A délután megjelent amerikai makroadatok nyomán némileg gyengült a zöldhasú a nemzetközi piacon, míg a forinttal szemben a 191-es szintről 190,40-ig csúszott vissza a jegyzés. A svájci frank kurzusa minimális mértékkel 159,60 forintra emelkedett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!